Jocomotion, ervaren partner voor opleidingen en advies rond veiligheid en ergonomie

Ervaring en maatwerk. Dat zijn de twee sleutelwoorden om een veilige en ergonomische werkomgeving te creëren in je organisatie. Die twee woorden maken dan ook integraal deel uit van het DNA van de Jocomotion-aanpak.

Dankzij Jocomotion verzeker je jezelf van advies en opleidingen over ergonomie en veiligheid die perfect zijn aangepast aan de wensen, behoeften en werksituatie in je organisatie.

Wil je weten wat onze opleidingen en advies over veiligheid en ergonomie voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Onze ultieme troeven:

1. We stellen de mens centraal

Jocomotion hanteert een praktijkgerichte, persoonlijke en betrokken aanpak die de mens centraal stelt en verder reikt dan de bedrijfsprocessen. Zo komen we samen tot een optimaal resultaat en medewerkers die duurzaam inzetbaar zijn.

2. We werken áltijd op maat

We beperken ons aanbod bewust tot onze expertisedomeinen ergonomie en veiligheid. Zo ben je zeker dat je een specialist krijgt om jou en je medewerkers veilig en ergonomisch te leren werken. We maken het verschil door elke klant advies en opleidingen op maat te geven. Elke situatie is anders. One size fits all-oplossingen behoren dus niet tot onze dienstverlening.

3. We hebben heel veel praktijkervaring

Onze experts hebben allemaal met twee voeten stevig in de praktijk gestaan. Ze weten dus welke uitdagingen welke werkwijze met zich meebrengen. Bovendien kennen ze de weerstand die medewerkers soms hebben. Dankzij hun rijke praktijkervaring gaan ze daar op de juiste manier mee om. Zo krijgen ze iedereen mee in het nieuwe verhaal.

4. We verzekeren een vast aanspreekpunt

Om een efficiënte communicatie te garanderen, krijgt je bij Jocomotion een vast aanspreekpunt. Zo verloopt de uitwisseling van informatie optimaal. Een vast aanspreekpunt vergemakkelijkt bovendien de eventuele samenwerking tussen Jocomotion en andere (externe) preventiediensten waarmee je bedrijf samenwerkt. 

5. We denken op lange termijn

Ergonomie en veiligheid zijn geen thema’s die je tussen de bedrijven door even snel aanpakt om zo op korte termijn resultaat te behalen. Ja, quick fixes zijn er zeker. Maar bij Jocomotion gaan we voor duurzame verankering van nieuwe gewoontes op het vlak van ergonomisch en veilig werken. We denken altijd met je organisatie mee op lange termijn.

Jocomotion

Bekijk ook eens onze aanpak:

Bekijk ook eens onze aanpak: