De missie en visie van Jocomotion

Favicon Jocomotion

Onze missie

Bij Jocomotion streven we naar een gezonde én duurzame beweging van ergonomie en veiligheid binnen je bedrijf. We werken met een complete benadering waarbij we de vertaling van de theorie naar de praktijk centraal stellen. We optimaliseren onze aanpak door altijd te vertrekken van een duidelijk actieplan op maat.

Het is onze hoogste prioriteit om samen dit actieplan heel concreet uit te werken, uit te voeren en te verankeren in je bedrijf. We integreren ergonomie en veiligheid op korte én lange termijn in je onderneming. Onze complete aanpak leidt tot een verhoogde en duurzame inzetbaarheid van je medewerkers omdat we fysieke klachten en ongevallen voorkomen.

Onze visie

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers wordt almaar belangrijker. Ondanks de toenemende en verplichte aandacht voor ergonomie en veiligheid is er in de bedrijfswereld nog altijd te veel uitval en langdurige afwezigheid door rug-, nek- of andere fysieke klachten én door ongevallen. Bovendien neemt de pensioengerechtigde leeftijd toe en is het een maatschappelijke uitdaging om je medewerkers langer gezond en vitaal te houden.

Jocomotion helpt bedrijven met deze uitdaging. We maken een grondige analyse van de situatie, geven advies op maat en organiseren opleidingen rond ergonomie en veiligheid. Want als werkgever heb je belang bij de beschikbaarheid van gezonde en gemotiveerde medewerkers die optimaal bijdragen tot je flexibele en productieve organisatie. Daarom vertalen we ons advies altijd naar een handig toepasbaar actieplan dat de fysieke én mentale arbeidsvreugde van je medewerkers vergroot.

Jocomotion

Neem ook eens een kijkje bij ons team en onze testimonials

Neem ook eens een kijkje bij ons team en onze testimonials